Ученици от Пиринско направиха фурор в социалните мрежи с изпълнението си.

...
Ученици от Пиринско направиха фурор в социалните мрежи с изпълнението си.
Коментари Харесай

Български ученици направиха фурор в интернет

Ученици от Пиринско направиха възторг в обществените мрежи с изпълнението си. Децата от Второ Основно Училище " Гоце Делчев " в град Гоце Делчев стават заран рано, потеглят за учебно заведение с усмивка за утринната си гимнастика и бързат, с цел да... тропнат ръченица!

Видеоклипът, оповестен във " Facebook ", събра над 8000 лайкове, над 800 споделяния в мрежата и над 500 коментара на консуматори. Под фрагментите с децата валят похвални мнения към малчуганите и към ръководството на учебното заведение. Част от възхитените пишат: 

" Бъдете живи и здрави дерзайте. Смело напред! Това е най-хубавият образец, който давате към всички други деца! "  

" Браво! Поздравление, задето оферирате толкоз освежаващо, ободряващо въодушевление на децата! "

" Браво! Всеки ден го правете. Вижте какъв брой щастливи, красиви очички вкупом! "

" Браво на дечицата и учители! Поздравления! "

" Само по този начин! Хубаво оживление, приятна музика, усмихнати деца, сполучлив ден! "

" Навремето имахме такова оживление (физзарядка) преди часовете. А който закъснееше, не го пуснаха в учебният двор, а правеше обиколка на двора извън. И внимавахме да не закъснеем!!! "

" Поздравления за управлението на учебното заведение! Браво! "

" Бъдете здрави и усмихнати! "

От учебното заведение дадоха отговор на похвалите по този начин:  " Благодарим на родителите и учениците за това, че поддържаха нашата концепция! Продължаваме и след ваканцията! "

" Фокус " потърси за коментар шефът на Второ Основно Училище " Гоце Делчев " Цветанка Петричкова.

" Говорим си от дълго време с сътрудниците, че се усещаше една студенина сред децата. Всичко стартира по време на пандемията от Covid-19, когато се наложи да ги затворим по стаите и на разнообразни етажи, с цел да нямат контакт едно с друго. Самата концепция за гимнастиката претърпя доста промени, откогато се роди. Точно в 7:30 ч. децата би трябвало да са в учебно заведение, а знаете, че дребните зависят от родителите - обличат ги, карат ги до учебно заведение ", описа Петричкова.

" Очаровани сме от отношението и съдействието на родителите! И те се радват, децата към този момент бързат да станат за учебно заведение и го вършат с усмивка! Миналия четвъртък направихме анкета измежду всички родители дали желаят да продължим със утринните занимания и след ваканцията, получихме голяма поддръжка ", показа тя.

" Видеоклипът, който публикувахме, е от третата ни подред гимнастика при започване на образователния ден. Атмосферата и сами я виждате. Стараем се, да не им е скучно, а да им е занимателно. Първите 3-4 минути отделяме за гимнастика, следва ръченица и най-после известен танц. Най-важното за нас е, децата да стартират деня с усмивка, а не с нещо принудително! Готвим им и още изненади, само че няма да ги издаваме към този момент!, описа с усмивка за " Фокус " шефът на Второ Основно Училище " Гоце Делчев " Цветанка Петричкова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

Второ Основно Училище " Гоце Делчев "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР